AcasăNewsAvocatul Elenei Udrea considera ca sansele de extradare sunt zero

Avocatul Elenei Udrea considera ca sansele de extradare sunt zero

Continua sa apara reactii dupa ce s-a aflat despre retinerea, in Costa Rica, a Elenei Udrea si a Alinei Bica, fosta sefa a DIICOT-ului.

Dupa retinerea Elenei Udrea, Veronel Radulescu a facut cateva precizari, declarand ca fostul ministru se afla in custodia autoritatilor din Costa Rica si admitand ca in acest caz „este posibil sa se dispuna si o masuri preventive pe perioada solutionarii cererii de extradare”.

Intrebat in privinta sanselor de aducere a acestora in tara, avocatul lui Udrea a dat de inteles ca nu crede in reusita procedurii de extradare. „Dupa opinia mea, care e o opinie personala, sansele sunt zero. Am foarte multe argumente”, a sustinut Radulescu, joi, la sosirea la Parchetul General. In cazul Elenei Udrea si al fetitei pe care fostul ministru a nascut-o in urma cu mai putin de doua saptamani, si care are cetatenie costaricana, aparatorul legal a explicat faptul ca legea locala interzice despartirea copilului de mama. Aparatorul legal al Elenei Udrea a promis, insa, ca va face mai multe declaratii la plecarea de la Parchet.

Totodata, intrebat de ce crede ca s-a luat aceasta masura acum, Veronel Radulescu a ales sa nu comenteze. „Asta e cea mai buna intrebare, am sa ma abtin sa dau un raspuns”, a punctat avocatul fostei sefe a PMP.

sursa foto: curentul.info

312 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger