AcasăNewsAvocatul Elenei Udrea, atac dur la judecatori si procurori

Avocatul Elenei Udrea, atac dur la judecatori si procurori

Magistratii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie au decis, luni seara, ca Elena Udrea sa ramana in arest preventiv inca 30 de zile.

sursa foto: cronicadeiasi.ro

 

Elena Udrea este acuzata de comiterea mai multor infractiuni in dosarul „Gala Bute”, iar magistratii au considerat ca exista numeroase dovezi pentru ca fostul ministru al Dezvoltarii sa ramana in arest.

Dezamagit de decizia data de judecatori, Marius Striblea, avocatul Elenei Udrea, a sarit la gatul acestora.

„Este inadmisibil ca, dupa o sedinta de sapte ore in care ii asculti pe toti si pui atatea intrebari, sa iei decizia in mai putin de o ora si jumatate. Doamna Udrea a vorbit cateva zeci de minute la final. I-a revenit ultimul cuvant si a raspuns la cateva intrebari puse de judecatori. Degeaba! Cred ca decizia era luata dinainte ca noi sa intram in sala de judecata. Nu mai am incredere in sistemul de justitie”, a fost mesajul transmis de Marius Striblea.

Acesta i-a atacat in termeni duri si pe procurorii Directiei Nationale Anticoruptie. „Am fost prezent la confruntarile pe care doamna Udrea le-a avut cu denuntatorii. Procurorii au manipulat si au dat doar ce au vrut ei. Au selectat ce le-a convenit. Au fost discutii care erau in favoarea Elenei Udrea si pe care procurorii nu le-au folosit, evident, in referatele lor”, a afirmat avocatul fostului ministru al Dezvoltarii.

author avatar
Cristi Ionita
235 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger