AcasăNewsAvocatul Doru Bostina, retinut pentru evaziune fiscala

Avocatul Doru Bostina, retinut pentru evaziune fiscala

Procurorii de la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Bucuresti anunta retinerea a cinci suspecti intr-un dosar de evaziune fiscala cu un prejudiciu de peste un milion de euro.

Personajul principal al dosarului este celebrul avocat Doru Bostina, condamnat deja la trei ani de inchisoare, cu executare, in dosarul „GFR”, pentru trafic de influenta comis in favoarea afaceristului Gruia Stoica.

Conform oamenilor legii, „la data de 14 mai a.c., politistii Directiei de Investigare a Criminalitatii Economice – Inspectoratul General al Politiei Romane, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe langa Curtea de Apel Bucuresti, au desfasurat o operatiune pentru combaterea evaziunii fiscale, in domeniul IT si al consultantei. Au fost efectuate 18 perchezitii domiciliare in municipiul Bucuresti si in judetele Ilfov si Ialomita, cu sprijinul Serviciului pentru Inteventii si Actiuni Speciale – I.G.P.R., Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti, Inspectoratului de Politie Judetean Ilfov si Inspectoratului de Politie Judetean Ialomita. De asemenea, au fost puse in executare 16 mandate de aducere emise pe numele persoanelor banuite”.

Oamenii legii au perchezitionat inclusiv casele detinute de Doru Bostina in Bucuresti si Corbeanca si cabinetul de avocatura al acestuia.

In cele din urma au fost retinuti doar cinci dintre cei 16 suspecti, printre care si Doru Bostina. Cei cinci sunt acuzati de evaziune fiscala si vor fi prezentati vineri magistratilor de la Curtea de Apel Bucuresti cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile.

author avatar
Cristi Ionita
291 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger