AcasăNewsAvocatul Daniel Ionascu, operat dupa un accident rutier grav

Avocatul Daniel Ionascu, operat dupa un accident rutier grav

Au fost momente dificile pentru avocatul Ionascu. Masina in care se afla a fost serios avariata intr-un accident rutier grav, iar aparatorul legii a ajuns la Floreasca, fiind in afara oricarui pericol.

Accidentul a avut loc la primele ore ale zilei de marti, pe Autostrada A 1, pe sensul catre Capitala. Avocatul a ajuns la spital, cu mai multe leziuni, una mai severa, la antebrat, care a necesitat si o interventie chirurgicala. Cel care l-a operat a fost reputatul profesor Ioan Lascar, care a intrat intr-o interventie telefonica in direct la Antena Stars, oferind cateva detalii despre starea lui Daniel Ionascu. „Domnul avocat Ionascu este (…) pacientul meu. Si am primit si permisiunea sa pot furniza informatii despre starea dansului. Intr-adevar, a fost victima unui accident grav de circulatie (…) Din fericire, dansul pot spune ca este un om norocos, l-a ajutat Dumnezeu si cu toata gravitatea accidentului, situatia dansului, din punct de vedere medical, este buna, este in afara oricarui pericol. L-am operat in aceasta dimineata”, a explicat, printre altele, chirurgul Lascar.

Avocatul este cunoscut opiniei publice indeosebi ca discipol al Paulei Iacob, dar si ca aparator, printre altii, al fostului preot Pomohaci, fiind prezent in cadrul unor emisiuni TV in perioada in care se analiza situatia fostului slujitor al Bisericii.

sursa foto: observator.tv

178 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger