AcasăNewsAvocatul Cazacu: Adrian Nastase, incatusat pana la sosirea ambulantei. Facem o plangere...

Avocatul Cazacu: Adrian Nastase, incatusat pana la sosirea ambulantei. Facem o plangere la CEDO

(foto: captura Realitatea TV)

Avocatul lui Adrian Nastase, Ion Cazacu, afirma ca dupa ce s-a impuscat, miercuri noapte, fostul premier a fost tinut avand catuse la maini pana la sosirea ambulantei. Din acest motiv, aparatorul lui Nastase sustine ca ar avea motive sa depuna o plangere la CEDO.

(foto: captura Realitatea TV)

Avocatul Ion Cazacu sustine ca, dupa ce a incercat sa se sinucida, clientului sau, Adrian Nastase, a fost incatusat de catre oamenii legii veniti la locuinta sa cu mandatul de executare, desi fostul premier „sangera abundent”. Din acest motiv, Aocatii lucreaza la formularea unei plangeri la Curtea Europeana a Drepturilor Omului (CEDO), conform RealitateaTV. „Lucram la o plangere pe care o vom face la CEDO”, a declarat Cazacu, potrivit sursei citate.

 

Adrian Nastase a incercat sa se sinucida miercuri noapte, la doar cateva ore dupa ce Instanta Suprema l-a condamnat la doi ani cu executare, in dosarul „Trofeul calitatii”. Potrivit anchetatorilor, sub pretextul ca ar vrea sa-si ia cateva carti dintr-o camera a casei, Nastase a scos un pistol, cu care a intentionat sa se impuste in cap. Politistul care il insotea l-a lovit, insa, peste mana, in incercarea de a-l impiedica sa-si ia zilele, iar glontul l-a ranit pe fostul sef al Executivului in zona gatului. In prezent, Adrian Nastase se afla internat la Spitalul de Urgenta Floreasca din Capitala, unde a fost dus la scurt timp dupa ce s-a impuscat.

173 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger