AcasăNewsAvocatul brasovean Victor Teodorescu, condamnat la 25 de ani de inchisoare!

Avocatul brasovean Victor Teodorescu, condamnat la 25 de ani de inchisoare!

Avocatul brasovean Victor Teodorescu, acuzat ca ar fi platit un asasin pentru a-i ucide sotia, a fost condamnat, luni, de Curtea de Apel Brasov, la 25 de ani de inchisoare.

Decizia a fost deja atacata cu recurs de catre aparatorii lui Victor Teodorescu, recurs care va fi judecat la ICCJ.De asemenea, Curtea de Apel Brasov a decis ca Erwin Victor Presmereanu, asasinul platit de Teodorescu, sa plateasca daune morale in valoare de 50.000 de euro fiicei lui Victor Teodorescu.

Potrivit rechizitoriului procurorilor, Victor Teodorescu este acuzat de instigare la omor calificat dupa ce, la sfarsitul lunii martie 2011, cu premeditare si din interes material, l-ar fi determinat pe Erwin Victor Presmereanu sa-i ucida sotia. Conform procurorilor, scopul crimei ar fi fost acela de a incasa prima de asigurare a femeii in valoare de 150.000 de euro.

Violeta Teodorescu a fost omorata, in 29 martie 2011, in locuinta sa, cu 25 de lovituri, cu un cutit si cu un levier. In 14 iunie, a fost inceputa urmarirea penala pe numele avocatului pentru instigare la omor calificat, iar in 16 iunie acesta a fost arestat preventiv.

Presmereanu a fost prins in 2 aprilie 2011, apoi a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. El a recunoscut crima, iar in 21 septembrie a fost condamnat la 16 ani si opt luni de inchisoare pentru omor calificat.

author avatar
Ciprian Purice
382 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger