Cauta

Avocatul Bombonicai pune tunul pe Dragnea si parlamentarii sai

Aparatorul fostei doamne Dragnea in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman desfiinteaza atat noua definitie data abuzului in serviciu cat si pe parlamentarii care fac legi doar pentru a-si ”scapa” liderul.

Culmea aparatorul Bombonicai spune si el ca Parlamentul a croit noul abuz in serviciu exact pe masura lui Dragnea

In opinia avocatului Toni Neacsu, definitia propusa de Ministerul Justitiei si preluata/votata de parlamentarii PSD-ALDE incalca doua decizii ale CCR si, partial, recomandarile Comisiei de la Venetia. Fapt suficient pentru ca aparatorul Bombonicai Prodana sa dea cu barda in parlamentarii condusi de fostul sot al clientei sale – acuzat si condamnat, in prima instanta, in acelasi dosar. ”Daca parlamentarii fac legi doar sa scape sau sa nu scape un lider de partid, atunci nu mai sunt legiuitori ci traficanti de influenta sau tortionari, dupa caz”, a decretat scurt avocatul, intr-o postare pe contul sau de Facebook. Daca PSD-ALDE pastreaza pragul la abuz in serviciu la nivelul salariului minim pe economie, prevederea este categoric neconstitutionala, pragul vadit derizoriu incalcand Deciziile 405/2016 si 392/2017. Redefinirea continutului constitutiv respecta doar partial Recomandarile Comisiei de la Venetia si aproape deloc cele doua decizii ale CCR. Eu inteleg ca politica inseamna arta compromisului, dar politica penala a Parlamentului trebuie facuta cu atentie doar la Constitutie, lege si principii de drept, iar nu la opinia publica sau presiunea strazii”, si-a detaliat Neacsu nemultumirea.

Ultimele stiri

  • LIGA 1, program, rezultate LIVE și clasament ACTUALIZAT
  • Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai
  • Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”
  • Cât au ajuns să coste ouăle în pieţe, înainte de Paştele 2024. În supermarket, se găsesc şi la preţ dublu
  • Mesaje de Paște 2024. Felicitări, urări şi gânduri bune pentru cei apropiaţi cu ocazia Sărbătorilor Pascale
  • Guvernul vrea să mărească pensiile de la 1 septembrie, dar cine le mai apucă? Speranţa de viaţă, în România, s-a PRĂBUŞIT!
  • Dramă în judeţul Neamţ: un bărbat s-a aruncat în faţa trenului. A murit pe loc!
  • Jandarmii i-au căutat, pentru droguri, „la piele” pe petrecăreții din Mamaia. Unde au putut să le ascundă tinerii
  • Horoscop – sâmbătă, 4 aprilie 2024. Berbecii au idei ciudate, iar Racii au parte de întâmplări deosebite
  • Părinţii, revoltaţi în mediul online după ce un restaurant din Bucureşti a impus reguli stricte pentru copiii clienţilor
  • Exit mobile version