AcasăNewsAvocata lui Ponta, din nou la DNA

Avocata lui Ponta, din nou la DNA

sursa foto: romaniatv.net

Loredana Radu, avocata premierului Victor Ponta, a ajuns din nou la Directia Nationala Anticoruptie, pentru a doua oara in trei zile.

sursa foto: romaniatv.net

Avocata lui Ponta a ajuns la DNA pentru a studia dosarul „Turceni Rovinari”, premierul Victor Ponta dorind sa se apere cat mai bine in dosarul in care procurorii Directiei Nationale Anticoruptie il acuza de comiterea mai multor infractiuni.

Victor Ponta este urmarit penal in dosarul Turceni – Rovinari pentru fals in inscrisuri sub semnatura privata (17 infractiuni), complicitate la evaziune fiscala in forma continuata si spalare de bani, in calitate de avocat, dar si de conflict de interese, in calitate de premier.

Ponta este acuzat ca a incasat o mare parte din suma de bani obtinuta de Dan Sova de la complexurile energetice Turceni si Rovinari, dar si ca l-a promovat pe Dan Sova in functia de ministru, in mai multe ori, desi in prealabil primise sumele de bani amintite.

Loredana Radu a mers si marti la sediul din Bucuresti al Directiei Nationale Anticoruptie, pentru a studia dosarul respectiv, si nu a dorit sa faca declaratii vizavi de acest subiect.

author avatar
Cristi Ionita
154 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger