AcasăNewsAvocata lui Cioaca scoate la inaintare dovezi de la Interpol in cazul...

Avocata lui Cioaca scoate la inaintare dovezi de la Interpol in cazul Elodia

Aparatoarea politistului Cioaca, acuzat ca si-a omorat sotia, Elodia Ghinescu, a iesit joi in fata jurnalistilor spunand ca in dosar exista date de la Interpol, conform carora avocata ar fi plecat din tara in urma cu sase ani.

Avocata Maria Vasii a solicitat instantei alaturarea dosarului de infractiuni informatice celui in care clientul sau este acuzat de omor, sustinand ca pentru solutionarea cauzei declararea decesului Elodiei nu ar fi avut relevanta.

Totodata, conform b1.ro, avocata sustine ca are date de la Interpol care ar dovedi faptul ca Elodia Ghinescu ar fi parasit Romania in septembrie 2007.  „Pot sa va arat dovezile judiciare de la dosar, care arata fisa urmaritului prin Interpol, cu dovada ca figureaza iesita din tara si ca se detin date ca este iesita din tara. (…) Potrivit acestor proceduri, noi nu dorim sa ne ascundem dupa declararea decesului prin hotarare judecatoreasca, dorim ca acest dosar sa fie unit cu dosarul de omor pentru ca atunci se va vedea daca clientul meu avea vreun interes legitim sa acceseze acest laptop. In ziua in care a venit cu Breazu sa caute informatii despre sotia sa, a venit pentru ca avea intersul legitim sa o caute. De aceea noi spunem ca o judecata corecta nu se face in doua dosare separate, ci cu privire la intreaga stare de fapt”, a afirmat Vasii.

author avatar
eNational
414 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger