AcasăNewsAvocata Alinei Bica, eliberata din arest

Avocata Alinei Bica, eliberata din arest

sursa foto: romaniatv.net

Magistratii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie au decis, vineri seara, eliberarea din arest a Laurei Voicu, avocata Alinei Bica, fosta sefa DIICOT.

sursa foto: romaniatv.net

Acuzata de comiterea mai multor infractiuni, printre care favorizarea infractorului, Laura Voicu a ajuns dupa gratii pe motiv ca „a periclitat desfasurarea urmaririi penale intr-un dosar in care a desemnat ca inlocuitor al sau un avocat-stagiar dintr-un barou nerecunoscut de autoritatile judiciare”.

In ciuda celor prezentate de procurori, magistratii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie au respins propunerea de arestare preventiva si au decis ca avocata Alinei Bica poate fi cercetata in stare de libertate.

Imediat dupa ce a parasit Arestul Central al Politiei Capitalei, Laura Voicu a precizat ca „voi fi la fel de vocala in continuare, indiferent de solutia luata pe contestatie. Sunt un avocat care crede in clientii ei”.

Laura Voicu a refuzat sa se hraneasca in cele 24 de ore dupa gratii, s-a plans ca in arest sunt „conditii infernale” si a anuntat ca nu a avut voie sa aiba contact cu Alina Bica sau Elena Udrea, aflate si ele in Arestul Central al Politiei Capitalei.

author avatar
Cristi Ionita
278 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger