AcasăNewsAvocat: "Mihail Boldea ar urma sa vina in Romania maine sau poimaine"

Avocat: „Mihail Boldea ar urma sa vina in Romania maine sau poimaine”

Avocatul lui Mihail Boldea a declarat, luni, ca a discutat cu clientul lui si ca acesta i-a spus ca vine in Romania „maine sau poimaine”, imediat ce rezolva problemele cu biletele de avion si cu actele.

Mihail Boldea

Avocatul George Moloman a spus ca a discutat si luni dimineata cu clientul lui, care i-a precizat ca a inceput procedurile pentru a se intoarce in Romania. „Boldea chiar isi doreste sa vina in tara, dar momentan este blocat cu biletele de avion”, a declarat  avocatul Moloman. El a precizat ca „nu este asa usor sa ajungi in Romania din Kenya”, fiind nevoie de o serie intreaga de escale.Avocatul a mai spus ca a discutat cu deputatul Boldea despre strategia de aparare, dar ca nu poate da detalii pentru ca nu are acordul acestuia.

El a adaugat ca Mihail Boldea nu a avut in vedere sa discute direct cu presa, dar in urma acuzatiilor care i-au fost aduse a fost nevoit sa ia atitudine. Moloman a mai spus ca inca de la prima discutie cu Boldea l-a sfatuit sa vina cat mai repede in tara, deoarece prezenta lui este necesara pentru desfasurarea cat mai rapida a procesului, dar si pentru a-si construi o strategie de aparare cat mai pertinenta.

Presedintele Traian Basescu a declarat, duminica, ca deputatul Mihail Boldea este „perfect localizat” si ca „in orice moment” se poate declansa operatiunea de retinere a sa.

author avatar
Ciprian Purice
193 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger