AcasăNewsAvocat: Dincă așteaptă să fie trimis în judecată

Avocat: Dincă așteaptă să fie trimis în judecată

După ce l-a însoțit pe clientul său la DIICOT, unde Gheorghe Dincă a fost adus în cursul acestei zile pentru a-și studia dosarul, respectiv cele 7 volume la care a avut acces, restul fiind la instanța care a decis prelungirea arestării preventive în cazul suspectului din cazul Caracal, avocatul acestuia din urmă a făcut câteva precizări.

A spus că Dincă nu a fost audiat și că doar a studiat dosarul, dar că nu a făcut vreun comentariu după ce a văzut conținutul volumelor respective. „N-a zis nimic (…) cunoaște procedura aceasta, dar el așteaptă să fie trimis în judecată, nu să fie pus în libertate, pentru că nici el nici eu nu cred în așa ceva”, a declarat apărătorul legal al lui Gheorghe Dincă, din apropierea sediului DIICOT din Capitală.

Întrebat despre starea clientului său, avocatul Claudiu Lascoschi a caracterizat-o drept „relativ bună, adică nu este rea”. „Pare mai liniștit, zic eu, cel puțin astăzi mi-a părut mai liniștit”, a mai subliniat apărătorul legal al suspectului din cazul Caracal.

foto: antena3.ro

90 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger