AcasăNewsAvocat celebru: "Ma tem ca Gigi Becali sa nu fie asasinat"

Avocat celebru: „Ma tem ca Gigi Becali sa nu fie asasinat”

Desi afaceristul Gigi Becali beneficiaza de tot mai multe avantaje la Penitenciarul Poarta Alba, exista voci care sustin ca acesta este intr-un mare pericol.

Nimeni alta decat avocata Paula Iacob a precizat, in direct la Romania TV, ca se teme ca Gigi Becali sa nu fie asasinat dupa gratii. Aceasta sustine ca pasiunea lui Becali pentru table si jocuri de noroc l-ar putea duce la pierzanie.

Paula Iacob a facut trimitere directa la George Ionut Nicolae, „Macelarul din Brasov”, care a fost ucis de un coleg de celula, dupa un scandal provocat in urma unui joc de carti.

Avocata este de parere ca, dupa gratii, nu mai conteaza numele detinutului si ca oricine poate ucide pe oricine intr-un acces de furie.
Despre George Ionut Nicolae se spune ca ar fi fost implicat inclusiv in cazul Elodia. Deocamdata, anchetatorii i-au pus in carca doar doua asasinate. „Macelarul din Brasov” le-a ucis cu bestialitate pe Vasilica Mihai si Madalina Motruna. In prealabil, George Ionut Nicolae le-a torturat pe cele doua pentru ca acestea sa spuna unde isi ascund parintii lor banii.

„Macelarul din Brasov” le-a lovit pe tinere cu pioletul, le-a macelarit cu un topor si le-a taiat gaturile cu un cutit de vanatoare. Cadavrele au fost descoperite intr-o casa abandonata din Bacau.

author avatar
Cristi Ionita
852 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger