AcasăNewsAviz favorabil de la CSM candidatilor propusi de Toader pentru functii de...

Aviz favorabil de la CSM candidatilor propusi de Toader pentru functii de conducere la DIICOT

Tudorel Toader a mai facut un pas spre revocarea lui ”nea Gusti”

Dupa ce au fost audiati in cadrul Sectiei pentru procurori de la CSM, cei trei candidati pe care Tudorel Toader, ministrul Justitiei, i-a propus pentru posturi de conducere in cadrul Directiei   de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT) au primit, luni, unda verde numirii in functii.

Astfel, Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a avizat favorabil propunerea ministrului justitiei de numire a lui Bogdan Felician Voicu in functia de procuror sef al Sectiei de combatere a traficului de droguri din cadrul DIICOT, respectiv a Alinei Albu  in functia de procuror sef al Sectiei de combatere a criminalitatii organizate din cadrul Directiei amintite. Totodata, si Doru Gabriel Stoica a primit din partea Sectiei pentru procurori de la CSM aviz favorabil pentru numirea in functia de procuror sef al Sectiei de combatere a infractiunilor de terorism si a criminalitatii informatice din cadrul Directiei conduse de catre Felix Banila.

Dupa ce s-a primit acest aviz consultativ de la CSM, propunerile urmeaza sa ia calea Cotroceniului, presedintele fiind cel care va decide asupra numirilor in toate cele trei cazuri.

author avatar
Cristina Stefan
328 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger