AcasăNewsAvionul malaezian transporta „o bomba biologica”

Avionul malaezian transporta „o bomba biologica”

Potrivit unor date furnizate de serviciul secret al Armatei ruse, GRU, avionul malaezian transporta un container „special”, continand „o bomba biologica”.

Nava norvegiana St. Petersburg a ajuns prima la locul unde s-au semnalat posibile ramasite ale avionului

GRU monitoriza acest „transport” sensibil, asa cum, sustin rusii, o faceau si americanii. Iar chinezii erau decisi sa nu lase avionul sa aterizeze pe teritoriul lor.

Mossadul implica Miscarea Uigura

Si un raport al Mossadului amintea ceva de „o incarcatura sensibila”, numind vag „ceva” biologic sau nuclear, insa se desfasura mai amplu pe implicarea miscarii separatiste uigure, care planuia un atentat de amploare impotriva chinezilor. Cert este ca Zborul 370 Kuala Lumpur – Beijing a avut o traiectorie „neconventionala”, iar acum e cautat prin Oceanul Indian, unde s-ar fi semnalat niste ramasite. Prima la fata locului a ajuns nava norvegiana St. Petersburg. GRU avansase ipoteza ca avionul ar fi fost „deviat” de la traseu de americani si „tras” spre baza militara secreta Diego Garcia, din Oceanul Indian. Containerul „sensibil”, conform GRU, ajunsese in Seychelles la bordul navei americane MV Maersk Alabama, de acolo fiind monitorizat de serviciul secret rusesc.

Doi fosti US Navy Seal, ucisi in Kuala Lumpur

Odata containerul ajuns in Kuala Lumpur, pentru a fi imbarcat pe cursa 370 spre China, spionii rusi au semnalat moartea suspecta a doi fosti militari in US Navy Seal, care ar fi trebuit sa protejeze containerul pana la predarea in China. Cei doi, Mark Daniel Kennedy, 43 de ani, si Jeffrey Reynolds, 44 de ani, erau angajati la firma de securitate Trident Group, cu baza in Virginia Beach, infiintata, conform raportului GRU, de US Navy Special Operations pentru transportul de materiale atomice si biologice. Moscova ar fi informat China si de aici lucrurile s-au complicat!

author avatar
Adina Mutar
2.391 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger