AcasăNewsAvionul malaezian: Satelitii au fotografiat 122 de obiecte, ramasite ale avionului

Avionul malaezian: Satelitii au fotografiat 122 de obiecte, ramasite ale avionului

Armata malaeziana a localizat avionul la vest de Kuala Lumpur

Si miercuri continua operatiunile de cautare ale ramasitelor avionului malaezian disparut inca din 8 martie.

Autoritatile din Kuala Lumpur au declarat intr-o conferinta de presa ca au reusit sa depisteze cu ajutorul satelitilor, in Oceanul Indian, 122 de obiecte. Se presupune ca acestea ar fi ramasite ale aeronavei.

Presa internationala scrie ca autoritatile malaeziene au reusit sa capete noi imagini recente inregistrate prin satelit care releva prezenta a 122 de obiecte intr-o zona de cautare din sudul Oceanului Indian, cea in care s-ar fi prabusit avionul.

In imagini apar zeci de obiecte care plutesc, intr-o zona de 400 de kilometri patrati de ocean. Rudele victimelor ce si-0au pierdut viata in tragedia aviatica incearca deja sa-si gaseasca dreptatea in instanta. Tatal unui pasager de la bordul avionului companiei Malaysia Airlines asigurand zborul MH370 a intentat deja o actiune in justitie impotriva companiei si producatorului de avioane Boeing.

Avionul apartinand Malaysia Airlines, la bordul caruia se aflau 239 de persoane – 227 de pasageri si 12 membri ai echipajului- efectua o cursa intre Kuala Lumpur si Beijing. Aeronava a disparut inexplicabil pe data de 8 martie. Anuntul conform caruia aparatul de zbor s-a prabusit in Oceanul Indian a fost facut de autoritatile malaeziene abia luni, 24 martie.

Citeste si:

author avatar
Andra Nesu
243 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger