AcasăNewsAvionul malaezian prabusit in Oceanul Indian: Proteste in fata Ambasadei Malaeziei de...

Avionul malaezian prabusit in Oceanul Indian: Proteste in fata Ambasadei Malaeziei de la Beijing

Rude ale pasagerilor chinezi ce se aflau la bordul avionului Malaysia Airlines, care s-a prabusit in Oceanul Indian, au protestat in fata Ambasadei Malaysiei la Beijing.

De peste doua saptamani, familiile persoanelor date disparute  au asteptat vesti despre rudele lor, insa o data ce au primit deznodamantul trist nu le vine sa creada. Oamenii au declarat, potrivit presei internationale, ca vor sa-si exprime furia vizavi de cele intamplate, dar si fata de modul in care au fost gestionate operatiunile de cautare.

Un grup de 200 de persoane a mers in fata ambasadei Malaieziei de la Beijing, unde au scandat ca „Guvernul malaezian este un mincinos”. Mai multe persoane sunt convinse ca adevarul este in continuare ascuns si ca nu sunt dezvaluite adevaratele cauze ale tragediei ce tine cu sufletul la gura intreaga lume de mai bine de doua saptamani.

Premierul malaezian, Najib Razak, a facut luni anuntul tragic. Acesta a spus ca avionul s-a prabusit in Oceanul Indian, insa nu a oferit precizari despre circumstantele disparitiei acestuia. Nu mai putin de 239 de persoane au murit. La bordul aeronavei se aflau 227 de pasageri si 12 membri ai echipajului.

[youtube]q7CjEkSz5Hg[/youtube]

[youtube]jv-RrRuJnws[/youtube]

Citeste si:

 

author avatar
Andra Nesu
208 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger