AcasăNewsAvionul malaezian disparut: Chinezii au receptionat un semnal de una din cutiile...

Avionul malaezian disparut: Chinezii au receptionat un semnal de una din cutiile negre

China se uita dupa avion prin Tibet si provincia Xinjiang

Noi informatii in privinta zborului MH370. O nava chineza a receptionat un semnal ce ar putea proveni de la una din cutiile negre ale avionului.

O nava echipata cu un dispozitiv de detectare a cutiilor negre a ajuns vineri in zona de cautare a avionului si a descoperit un semnal pe o frecventa de 37,5 kHz in sudul Oceanului Indian. Potrivit presei din China, acest semnal ar putea fi cel emis de cutiile negre, care opereaza pe aceeasi frecventa, insa important de specificat este ca astazi e penultima zi in care aceste cutii mai au baterii. Pana acum, aceasta este cea mai importanta sansa de a descoperi epava aeronavei.

Potrivit CNN, nu mai putin de zece avioane militare, trei aparate de zbor civile si 11 nave maritime participa la cautarile de sambata.

Va reamintim ca aceasta este ziua 29 de cand avionul malezian a disparut cu cei 239 de pasageri pe care ii avea la bord. Aeronava cu 227 pasageri si 12 membri ai echipajului a decolat din Kuala Lumpur cu destinatia Beijing, insa a disparut brusc de pe radare.

 

author avatar
Andra Nesu
378 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger