AcasăNewsAvionul disparut din Malaezia: China face publica o imagine din satelit cu...

Avionul disparut din Malaezia: China face publica o imagine din satelit cu ramasitele

S-au incheiat deja doua saptamani de la disparitia zborului MH370, ce asigura legatura intre Kuala Lumpur (Malaezia) si Beijing (China).

Desi a fost cautat cu sisteme dintre cele mai performante, inca nu exista nici acum vreun indiciu despre unde s-ar putea afla aeronava care avea 239 de persoane la bord.

Insa, noi idicii au iesit la iveala. China ar detine imagini filmate prin satelit care surprind noi fragmente ce ar putea apartine avionului Boeing 777 al Malaysia Airlines.

„Ambasadorul Chinei in Kuala Lumpur a primit imagini prin satelit cu obiecte plutitoare pe ‘culoarul aerian sud’; vor fi trimise nave pentru verificarea zonei”, a declarat ministrul malaezian al Transporturilor, potrivit stirileprotv.ro.

Insa, navele si aeronavele trimise in zona din sudul Oceanului Indian unde au fost observate obiecte suspecte nu au gasit nimic deocamdata, dar mai exista speranta intrucat experti australieni au explicat ca este posibil ca partile aeronavei sa se fi scufundat intre timp. Obiectul ar avea 22m lungime si 13m latime.

Va reamintim ca zborul MH370 care asigura legatura intre Kuala Lumpur si Beijing a disparut, cu 239 de persoane la bord (227 de pasageri si 12 membri ai echipajului) o ora mai tarziu dupa ce a decolat din capitala Malaeziei sambata, 8 martie, la ora 00.41 (vineri, 18.41 ora Romaniei).

Foto: stirileprotv.ro

 

author avatar
Andra Nesu
2.590 afisari
Zenville

Ultimele știri

Umblă magazinele cu puiul vopsit? Cum putem verifica, la vitrină, dacă produsul a fost crescut natural

Aproape că s-a declanşat un scandal naţional după ce Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), Horia Constantinescu, a avertizat într-un mesaj transmis miercuri...

Din aliaţi, duşmani? Nicolae Ciucă a anunţat ce s-ar putea întâmpla între el şi Marcel Ciolacu la alegerile prezidenţiale 2024

Președintele Senatului, Nicolae Ciucă, susține că trebuie găsită cea mai bună soluție pentru problemele actuale din România.Asta ar însemna, conform liderului liberal, inclusiv o...
proger