AcasăNewsAvion Tarom, cale-ntoarsa din cauza unei fisuri la un geam. Edilul Constantei,...

Avion Tarom, cale-ntoarsa din cauza unei fisuri la un geam. Edilul Constantei, la bord

Un incident aparut la bordul unei aeronave apartinand companiei Tarom a adus o intarziere in planurile calatorilor care pornisera, joi dimineata, catre Barcelona.

Problema a aparut la zborul Bucuresti- Barcelona, operat cu un avion tip Boeing 737-700. Aparatul de zbor a plecat conform planului, de pe „Henri Coanda”, la 8 si 49 de minute. Doar ca, dupa nici o ora de zbor, a facut cale intoarsa. Decizia de a readuce avionul pe Aeroportul Otopeni a fost luata de comandant „din cauza unei usoare fisuri aparute la unul dintre geamurile cabinei de pasageri”, se arata intr-un comunicat de presa al Tarom, citat de reporterntv.ro. Aceeasi sursa indica faptul ca avionul a aterizat in siguranta pe Otopeni, calatorii urmand sa fie debarcati si apoi sa reia calatoria catre Spania.

La bordul aeronavei in cauza se afla si edilul Constantei, Decebal Fagadau, acesta tinand sa felicite echipajul, in frunte cu comandantul, pentru felul in care a gestionat problema si au comunicat cu pasagerii. „Vreau sa remarc comportamentul exceptional, profesionist, al personalului de zbor (…) Nu au fost niciun fel de incidente, nimeni nu a avut nimic de suferit (…) modul in care au comunicat cei de la bord – exceptional”, a povestit primarul Constantei, intr-o interventie telefonica la TVR 1.

Cauza care a dus la producerea incidentului urmeaza sa fie stabilita de catre specialistii in materie.

121 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger