AcasăNewsAvion prabusit in Alpii Francezi! 148 de persoane erau in aeronava!

Avion prabusit in Alpii Francezi! 148 de persoane erau in aeronava!

Accident cutremurator petrecut, marti la pranz, in Alpii Francezi.

UPDATE: Autoritatile franceze si cele germane au confirmat prabusirea avionului care apartinea companiei German Wings. Francois Hollande, presedintele Frantei, anunta ca toate cele 148 de persoane aflate la bordul aeronavei si-au pierdut viata. Resturile avionului au fost vazute la aproximativ 100 de kilometri nord de orasul Nisa. Mai multe echipaje de interventie se indreapta catre zona respectiva, in frunte cu Bernard Cazeneuve, ministrul francez de Interne.

 

Un avion al companiei Germanwings s-a prabusit in Alpii Francezi. Avionul, de tip Airbus A320, facea legatura intre Dusseldorf si Barcelona.

Conform primelor informatii, la bord erau 142 de pasageri si sase membri ai echipajului. Deocamdata nu se stie locul exact in care a cazut si daca ar exista supravietuitori.

Specialistii sustin ca este surprinzator faptul ca un avion de acest tip s-a prabusit, Airbus A320 fiind considerata una dintre cele mai sigure aeronave. De altfel, Airbus A320 este cel mai raspandit avion cand vine vorba de companii aeriene.

Germanwings este, practic, divizia de low-cost a companiei germane Lufthansa.

author avatar
Cristi Ionita
361 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger