AcasăNewsAvion nevoit sa aterizeze de urgenta la Tokyo, din cauza turbulentelor. Mai...

Avion nevoit sa aterizeze de urgenta la Tokyo, din cauza turbulentelor. Mai multi pasageri, raniti!

Au fost momente de groaza, la mare altitudine, atat pentru pasagerii, cat si pentru membrii echipajului aflati labordul uneui avion care ar fi trebuit sa ajunga pe taram american. Mai multi oameni s-au ales cu leziuni, cinci dintre ei fiind transportati la spital, insa starea lor nu este foarte grava.

Aeronava pornise din Coreea de Sud si urma sa ajunga, dupa un parcurs de cateva ore, in statul american Dallas. Calatoria a fost marcata, insa, de un incident grav, care i-a facut pe piloti sa ceara permisiunea sa aterizeze de urgenta pe cel mai apropiat aeroport, care s-a dovedit a fi unul din capitala Japoniei, Tokyo. Totul dupa ce aeronava de linie a fost zguduita din temelii, in urma unor turbulente.

Aparatul de zbor a fost zgaltait serios tocmai in momentul in care pasagerilor li se servea masa. Motiv pentru care tavile pe care se aflau preparatele alese de calatori sa zboare in toate partile. Problema majora nu a fost aceea ca pasagerii s-au ales cu hainele pline de pete de mancare, ci ca au fost si persoane ranite in urma incidentului nedorit. Mai multe persoane au avut de suferit, cinci dintre ele ajungand la spital. Este vorba despre patru pasageri si un membru al echipajului, potrivit BBC, care citeaza compania aeeriana careia ii aparinea aeronava. Ranitii au fost evaluati de medici, odata ce avionul a ajuns din nou la sol, si dusi la spital, pentru a fi supusi unor investigatii de specialitate.

foto: antena3.ro

112 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger