AcasăNewsUPDATE Avion in flacari, la Moscova: patru morti si mai multi raniti...

UPDATE Avion in flacari, la Moscova: patru morti si mai multi raniti – PRIMELE IMAGINI de la locul accidentului

(foto: Agerpres)

UPDATE – Numarul persoanelor pentru care medicii nu au mai putut face nimic pentru a le salva a crescut la patru. Alti patru raniti au fost transportati de urgenta la spital si sunt sub supravegherea specialistilor.

Incident aviatic, sambata, pe aeroportul Vnukovo din Moscova. Un avion a ratat aterizarea si, din motive necunoscute inca, a iesit de pe pista si a luat foc. Doi oameni au murit si alti sase au fost raniti.

(foto: Agerpres)

Aeronava Tupolev Tu-204, avand la bord opt membri ai echipajului, venea din Cehia si urma sa aterizeze pe aeroportul Vnukovo sambata dupa-amiaza.

Potrivit presei din Rusia, avionul a luat foc la scurt timp dupa ce a iesit de pe pista de aterizare si a ajuns pe o sosea din apropierea aeroportului. In urma accidentului, doi oameni au murit si alti trei au fost raniti grav. Pentru moment nu se cunosc motivele pentru care aparatul de zbor a ratat aterizarea, dar se ia in calcul posibilitatea ca pe pista sa fi fost foarte alunecoasa. De asemenea, o cauza probabila ar fi si o eroare de pilotaj.

[youtube]KDRTOmZAkek[/youtube]

295 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger