AcasăNewsAvion francez cu 495 de pasageri, deviat de la parcurs, dupa ce...

Avion francez cu 495 de pasageri, deviat de la parcurs, dupa ce Rusia si-a inchis spatiul aerian pentru exercitii militare

Pilotii unui aparat de zbor apartinand companiei aeriene Air France s-au vazut nevoiti sa faca o escala tocmai in Germania, dupa ce parcursul avionului a trebuit sa fie modificat, urmare a anuntului ca Rusia si-a inchis partial spatiul aerian.

Air France

Mai exact, aparatul de zbor cu 495 de persoane la bord, care ar fi trebuit sa ajunga din Shanghai, China, in capitala Frantei, a aterizat miercuri in Germania. Totul dupa ce avionul a ramas fara combustibil, pentru ca pilotii au fost nevoiti sa faca un ocol considerabil, avand in vedere ca Rusia a anuntat in ultimul moment faptul ca o buna bucata a spatiului aerian al Federatiei nu poate fi tranzitat de avioane, din cauza ca statul respectiv face pregatiri in vederea unor exercitii militare.

Ca urmare, pentru a putea continua drumul catre Paris, aparatul de zbor a alimentat pe aeroportul din Hamburg. Dupa aproximativ o ora, aparatul de zbor a decolat din nou, cu rezervorul plin, pentru ca pasagerii sa ajunga cat mai devreme la Paris, destinatia catre care isi cumparasera bilet.

901 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger