AcasăNewsAvion, cu barja pe Atlantic

Avion, cu barja pe Atlantic

Un milionar irlandez a platit 16.000 de lire sterline pentru achizitionarea unui avion scos din uz, care a apartinut unei companii rusesti, pentru a-l transforma intr-un punct de atractie pentru un parc tematic amenajat in Enniscrone, populara statiune irlandeza.David McGowan a acceptat transportarea jetului Boeing 767 pe apa, cu o barja, asta dupa ce autoritatile au refuzat, din pricina gabaritului, ca tractarea aeronavei de 50 de tone, pe coasta de vest a Irlandei, sa fie facuta pe sosea.

La 16 ani, accident grav cu tatal in masina

Cand politistii din Tengen, sudul Germaniei, au sosit la locul accidentului, nu mica le-a fost mirarea sa constate ca soferul imprudent, care a confundat frana cu acceleratia, este un pusti de 16 ani. Acesta conducea ilegal o masina in care se mai afla si tatal sau. Adolescentul a intrat cu masina in plin intr-un batran care se odihnea pe o banca. Tabloidul „Bild” scrie ca politistii au deschis o ancheta pe numele autorului faptei, dar si a tatalui acestuia.

N-aveti bere? Atunci e o bomba in avion!

Momente de panica la bordul unui zbor Ryanair, care efectua o cursa Tenerife – Compostela. Totul din cauza unui turist insetat, care a cerut stewardesei o bere, dar a fost refuzat. Drept razbunare, individul a inceput sa urle: „Aterizati, e o bomba in avion!”. Ziarul „El Correo Gallego” scrie ca „piratul aerului” a fost linistit de echipaj, iar la aterizare a fost arestat. Bine, nu e clar daca pasagerul a strigat „E o bomba in avion” sau „E o bomba de avion”.

author avatar
Mihai Koblenko
213 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger