AcasăNewsAvertizari de vant puternic: COD GALBEN in Bucuresti si mai multe judete!

Avertizari de vant puternic: COD GALBEN in Bucuresti si mai multe judete!

Pentru moment, locuitorii Capitalei au scapat de ploi si de descarcari electrice, insa nu si de un alt fenomen meteo ce le-ar putea da ceva batai de cap: vantul puternic. Ca urmare, Administratia Nationala de Meteorologie a emis o avertizare nowcasting de rafale, atat pentru Bucuresti si judetul Ilfov, cat si pentru alte zone din tara.

Meteorologii au avertizat ca, in urmatoarele ore, intensificarile vantului vor fi simtite destul de puternic, atat in Capitala, cat si in Ilfov si judetele situate in apropierea Bucurestiului – Ialomita, Calarasi, Giurgiu si Teleorman. Aceasta atentionare nowcasting (cu efect imediat-n.r) expira la ora 15, iar locuitorii regiunilor mentionate vor avea de infruntat rafale de pana la 55-65 de km/h.

De vantul puternic nu scapa nici doljenii si nici valcenii, cel putin pana la ora 16. Un Cod galben de intensificari ale vantului a fost emis, local, pentru judetele Brasov, Covasna, Harghita. Expira la ora 17.30 si anunta intensificari ale vantului care vor depasi 55 km/h, iar in regiunea montana chiar si 70 km/h.

O alta atentionare nowcasting vizeaza zona Dobrogei, specialistii Administratiei Nationale de Meteorologie informand ca in aceasta regiune din sud-estul tarii se vor semnala intensificari ale vantului ar putea depasi, la rafala, viteza de 55-65 km/h.

Sursa foto: renasterea.ro

author avatar
Cristina Stefan
278 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger