AcasăNewsAvertizari de vant foarte puternic pentru 10 judete din tara

Avertizari de vant foarte puternic pentru 10 judete din tara

In timp ce la aceasta ora vremea in Bucuresti e absolut perfecta, cu soare, temperaturi placute si niciun nor pe cer, locuitorii a zece judete din tara simt din plin capriciile primaverii, si au de indurat  vantul puternic.

Situatia se va mentine pana in jurul orei 16, cand, in conformitate cu atentionarile nowcasting COD GALBEN emise de catre reprezentantii Administratiei Nationale de Meteorologie, intensificarile prognozate pentru mijlocul zilei de sambata se vor mai domoli.Pana atunci, insa, locuitorii judetelor din zona Moldovei -respectiv Iasi, Vaslui, Galati, Suceava, Neamt si Botosani – sunt avertizati asupra faptului ca intensificarile vantului in zonele respective pot ajunge pana la viteze de 60-65 km/h. Situatia va fi si mai rea pentru zonele montane inalte corespunzatoare judetelor Suceava si Neamt, unde vantul va sufla cu peste 100 km/h.

De asemenea, o alta atentionare COD GALBEN de vant, care expira tot la ora 16, vizeaza judetele Cluj, Salaj si Satu Mare, unde rafalele pot ajunge si la 65 km/h, in zona montana fiind asteptate intensificari ale vantului de pana la 90 km/h.

307 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger