AcasăNewsAvertizari. Ceata, dar si vant puternic - pana dupa-amiaza

Avertizari. Ceata, dar si vant puternic – pana dupa-amiaza

Dupa cum se poate observa la momentul de fata, in unele zone din Capitala, ceata persista, chiar daca ne apropiem de orele pranzului.

Fenomenul se manifesta, cel putin pana la ora 12.10, pe raza judetelor Constanta si Tulcea, si, conform ANM, duce la scaderea vizibilitatii – local sub 200 de metri si izolat sub 50 de metri, fiind posibil sa apara si burnita sau ploaia slaba.

Totodata, pe langa aceasta atentionare nowcasting (cu efect imediat-n.n) COD GALBEN de ceata, sunt in vigoare, la momentul de fata, alte doua astfel de avertizari emise de meteorologi, de aceasta data fenomenul anuntat fiind vantul.

Un COD GALBEN, valabil pana la ora 14, vizeaza mai multe localitati de pe raza judetului Sibiu, inclusiv municipiul cu acelasi nume, dar si Avrig, Cisnadie, Saliste, Talmaciu, Boita, Cartisoara, Cristian, Gura Raului, Orlat, Poplaca, Porumbacu de Jos, Racovita, Rasinari, Rau Sadului, Rosia, Sadu, Selimbar, Sura Mica, Turnu Rosu. Sunt anuntate rafale de circa 55-65 km/h, si mai puternice, la munte, unde vantul poate avea, temporar,  intensificari de pana la 70-80 km/h.

De asemenea, o alta atentionare nowcasting de vant vizeaza judetul Caras-Severin, unde sunt anuntate, cel putin pana la pra 17, intensificari „care la rafala vor depasi local 55…65 km/h, izolat 70…80 km/h”.

author avatar
Cristina Stefan
122 afisari

1 COMENTARIU

  1. CEAȚA 5/13 IISUS 5 MARIA 5 TIȘBITUL 13; CEȚURI/Cețurile 12 HRISTOS 12; CEȚURILE 8 DUMNEZEU 8, C.EA.ȚA. C-Creier, EA-Elia, ȚA-Tisbita. Creierul lui Elia Tisbita; CE.ȚU.R.ILE. CE.R.-Creier, ȚU-Tișbitul, ILE-Ilie. Creierul lui Tișbitul Ilie. Acestea sînt numerele literelor și laturilor numelor divine împreună cu definițiile, prin care ceața e creată pe planeta Pămînt și pe celelalte planete din Cosmosul infinit.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger