AcasăNewsAVERTIZARE nowcasting de VANT. Afla zonele vizate!

AVERTIZARE nowcasting de VANT. Afla zonele vizate!

Meteorologii eu emis, luni, doua avertizari nowcasting de VANT, valabile in estul Munteniei, Dobrogea , dar si injumatatea sudica a Moldovei.

(foto: e-stireazilei.ro)

Potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM), intre orele 11:30 -17:30, : in estul Munteniei, mai exact in judetele Buzau, Braila, Ialomita si Calarasi, dar si in Dobrogea, in special pe litoral si in Delta Dunarii, vantul a avea intensificari puternice, cu rafale de 55 km/h, izolat 70km/h.

De asemenea, pana la orele 14, in jumatatea sudica a Moldovei, vantul va avea intensificari, rafalele putand inregistra si 55 km/h, izolat 70km/h.

Tototdata, meteorologii informeaza ca in perioada 23-24 iulie, vremea se va mentine caniculara, in special in sudul tarii, unde temperaturile vor depasi frecvent 35-37 de grade. Mai mult, disconfortul termic va fi accentuat, indicele temperatura-umezeala (ITU) va atinge pragul critic de 80. In intervalul amintit, instabilitatea atmosferica va fi temporar accentuata in vest, sud-vest si la munte. Cat priveste a doua parte a acestei saptamani, specialistii ANM avertizeaza ca  se va mentine vremea calduroasa, caniculara local mai ales in sud.

204 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger