AcasăNewsUPDATE Avertizare meteo: Ploi, grindina si descarcari electrice in mai multe judete!...

UPDATE Avertizare meteo: Ploi, grindina si descarcari electrice in mai multe judete!

UPDATE Specialistii ANM au emis doua noi avertizari tip nowcasting, dupa cum urmeaza: in intervalul 17:55 – 18:55, in zona de sud vest a judetului a judetului Bistrita-Nasaud, la vest de alineamentul localitatilor: Sieu, Mariselu, municipiul Bistrita, Nimigea de Jos, Spermezeu si granita cu judetele Cluj si Mures, se vor semnala grindina de dimensiuni mici si medii, frecvente descarcari electrice intensificari ale vantului ce pot lua aspect de vijelie si ploi ce pot depasi local 20-25 l/mp. De asemenea, in intervalul 17.25 – 19.00, in judetul Dolj sunt anuntate oraje (fulgere insotite de tunete), grindina de mici dimensiuni, intensificari de scurta durata ale vantului si averse.

Meteorologii au emis, vineri, o serie de avertizari tip nowcasting de vreme rea, vizand mai multe judete din vestul tarii. Astfel, in urmatoarele ore, in Arad, Alba, Hunedoara, Bihor si Sibiu se vor semnala descarcari electrice, ploi, grindina, dar si intensificari ale vantului.

(foto: inpascani.ro)

Astfel, specialistii Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM) anunta ca, in intervalul 15:30 – 17:30, in estul judetului Arad, in zona localitatilor Gurahont, Varfurile nordul judetului Hunedoara, zona Bulzestii de Sus si in sud-estul judetului Bihor, zona localitatilor stei, Nucet, Vascau se vor semnala descarcari electrice frecvente, grindina de dimensiuni mici, dar si fenomene meteorologice asociate: cantitati de precipitatii care pot depasi 15 l/mp si intensificari ale vantului.

De asemenea, in intervalul 15:30 – 18:00, local in jumatatea vestica a judetului Alba, mai ales in zona delimitata de localitatile Cugir, – Sibot, Zlatna, Bucium- Rosia Montana, Abrud, Campeni, Baia de Aries, Avram Iancu, Vidra, Albac, Arieseni si Vadu Motilor se vor semnala descarcari electrice frecvente, grindina de dimensiuni mici si medii, averse ce vor depasi 25 l/mp si intensificari ale vantului.

Totodata, in intervalul 15.00 -17.30, in judetul Sibiu sunt prognozate descarcari electrice, grindina de dimensiuni mici si medii, averse ce vor depasi 25 l/mp, dar si intensificari ale vantului.

278 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger