AcasăNewsAvertizare meteo pentru toată țara! Vijelii și averse până luni

Avertizare meteo pentru toată țara! Vijelii și averse până luni

Avertizare meteo pentru toată țara! Vijelii și averse până luni

ANM a emis o informare de instabilitate atmosferică care este valabilă în toată țara începând de duminică după-amiaza și până luni dimineață.

Meteorologii anunță că avertizarea intră în vigoare duminică la ora 13:00 și este valabilă până în dimineața zilei de luni, ora 06:00.

Vijelii și averse în toată țara

Instabilitate atmosferică accentuată este valabilă duminică după-amiază și noaptea, în zonele de munte, în regiunile vestice, nordice și centrale și ulterior și în restul țării.

De asemenea, se vor semnala intensificări ale vântului, vijelii, averse care vor avea și caracter torențial, descărcări electrice și grindină. Se vor înregistra și cantități de apă ce vor depăși 20 l/mp și pe arii restrânse 40-50 l/mp, în intervale scurte de timp sau prin acumulare.

Caniculă în anumite regiuni de țară

Local va fi caniculă, duminică și luni, în regiunile sudice și sud-estice, în timp ce disconfortul termic va fi ridicat, indicele temperatură-umezeală va atinge și pe arii restrânse va depăși pragul critic de 80 de unități.

În general, temepraturile maxime vor fi de până în 34-35 de grade Celsius, încă duminică vor atinge și 37 de grade Celsius în Lunca Dunării.

author avatar
Alexandru Tîrcavu
111 afisari
Zenville

Ultimele știri

Programul Gabrielei Firea pentru Primăria Capitalei. Aeroport în sudul Bucureștiului și dezvoltarea/extinderea rețelei de metrou, printre promisiuni

Senatorul Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Generală a Bucureștiului și-a prezentat Programul de guvernare locală 2024 – 2028. Candidatul PSD își propune să...

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

Cassie Ventura, fosta iubită a lui Sean Diddy, i-a intentat proces artistului și-l acuză, printre altele, de viol. O înregistrare video din 2016 îl...
proger