AcasăNewsAvertizare meteo de vant si ninsori, incepand de duminica dupa-amiaza

Avertizare meteo de vant si ninsori, incepand de duminica dupa-amiaza

(foto: tulcea-info.ro)

Meteorologii au emis, sambata, o avertizare prin care anunta ca, incepand de duminica dupa-amiaza si pana luni seara, in nordul, centrul si estul tarii va ninge. De asemenea, in aceste zone vantul va atinge viteze de pana la 60 de kilometri pe ora. In celelate regiuni vor fi precipitatii mixte si se va produce polei.

(foto: tulcea-info.ro)

Potrivit textului informarii meteorologice emise sambata la pranz de catre specialistii Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM), incepand de duminica, ora 14.00 si pana luni la ora 20.00, „temporar vor fi precipitatii predominant sub forma de ninsoare, la inceput in nordul tarii, apoi in centru si in est, unde si vantul se va intensifica treptat, cu viteze la rafala de pana la 50…60 km/h”.

La munte va ninge, iar vantul va atinge la rafala si viteze de 70-80 de kilometri pe ora, viscolind zapada. Totodata, specialistii ANM au anuntat ca in celelalte regiuni ale tarii vor fi unele intensificari ale vantului si precipitatii mixte, care vor favoriza trecator producerea de polei.

359 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger