AcasăNewsAvertizare meteo: Ce se intampla acum in Bucuresti si in mai multe...

Avertizare meteo: Ce se intampla acum in Bucuresti si in mai multe judete!

Reprezentatii Administratiei Nationale de Meteorologie au emis un cod galben de vant pentru Bucuresti si mai multe judete din tara.

Avertizarea expira la ora 13.00 si vizeaza, pe langa Bucuresti, judetele Prahova, Ilfov, Constanta, Tulcea, Calarasi, Ialomita, Buzau si Braila.

Se vor semnala intensificari ale vantului ce ating si depasesc 60 de kilometri pe ora. In zona montana, rafalele de vant pot depasi chiar 80 de kilometri pe ora.

De asemenea, ANM a emis o atentionare meteo care intra in vigoare luni, 9 martie, ora 10.00, si expira marti, 10 martie, ora 18.00.

Conform atentionarii respective, in jumatatea de est a Munteniei, in sudul si centrul Moldovei si in Dobrogea, precum si la munte vantul va avea intensificari temporare, cu viteze ce vor depasi 50…60 km/h, iar in zona inalta a Carpatilor Orientali si Meridionali rafalele vor fi de peste 70…80 km/h. Unele intensificari ale vantului se vor semnala si in restul teritoriului, dar cu viteze mai reduse si pentru intervale scurte de timp.

author avatar
Cristi Ionita
245 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger