AcasăNewsAvertizare de vijelii si ploi -COD GALBEN - pentru mai multe zone...

Avertizare de vijelii si ploi -COD GALBEN – pentru mai multe zone din tara!

Dupa cateva zile de arsita, urmeaza cateva ore cu vreme capricioasa. Razele arzatoare ale soarelui vor fi inlocuite de ploi insotite de tunete si fulgere.

UPDATE: Administratia Nationala de Meteorologie a emis alte doua atentionari nowcasting de vreme severa, una dintre ele chiar pentru Capitala. Conform ANM, in intervalul 16.30 – 18.00, in majoritatea ariilor din judetul Ilfov, inclusiv in zona Bucurestiului, va ploua puternic, cu piatra, se vor semnala descarcari electrice, iar vantul va avea aspect de vijelie.

Pana la orele 17 este valabila o atentionare nowcasting COD GALBEN de furtuna, emisa pentru sud-estul judetului Dolj si arii relativ extinse in judetul Olt, inclusiv zona municipiului Slatina. Sunt anuntate averse, descarcari electrice frecvente, dar si intensificari ale vantului.

Meteorologii au emis, miercuri, o atentionare newcasting COD GALBEN de vreme urata, valabila pana la ora 16.05, ce vizeaza estul judetului Dolj si mare parte din judetul Olt, inclusiv orasul Slatina. Sunt anuntate precipitatii de pana la 15-20 l/mp, descarcari electrice frecvente, insotite de grindina. De asemenea, vantul va avea intensificari, iar rafalele se pot transforma in vijelii.

De altfel, meteorologii au emis, marti dupa-amiaza ,o avertizare COD GALBEN, valabila pana miercuri la orele 15, anuntand precipitatii insemnate cantitativ, vant cu intensificari si fenomene electrice pentru estul, nord-estul si sud-estul tarii.

Citeste si Urmeaza un interval cu ploi torentiale si vijelii!

382 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger