AcasăNewsUPDATE Avertizare de vant, grindina si descarcari electrice in Bucuresti si mai...

UPDATE Avertizare de vant, grindina si descarcari electrice in Bucuresti si mai multe judete!

S-a emis o informare meteo de ploi. Ce anunță meteorologii pentru Capitală! (foto: bucurestifm.ro)

UPDATE – Avertizare de vant si pentru jumatatea de nord-est a judetului Vrancea, partea de nod a judetului Galati si  jumatatea sudica a judetului Vaslui, valabila intre orele 16:25 – 17:40, cand sunt anuntate averse ce vor atinge si depasi 25 l/mp, dar si grindina. De asemenea, in intervalul 16:30- 17:30, local in judetul Mures, inclusiv Municipiul Targu Mures sunt prognozate averse ce pot depasi 20-25 l/mp, intensificari ale vantului ce pot lua aspect de vijelie, izolat grindina de mici si medii dimensiuni, dar si descarcari electrice.

Meteorologii au emis marti dupa-amiaza o avertizare tip nowcasting de fenomene periculoase, valabila pana in jurul orelor 17, in jumatatea sudica a judetului Ilfov si in Bucuresti, dar si in judetele Teleorman, Giurgiu si sudul judetului Calarasi.

(foto: bucurestifm.ro)

Specialistii Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM) au anuntat, prin intermediul unei avertizari nowcasting, ca marti, in intervalul 16:10-17:10, in jumatatea sudica a judetului Ilfov si in Bucuresti va ploua, izolat cantitatile de apa putand ajunge la peste 15 l/mp. De asemenea, meteorologii informeaza ca va cadea grindina de mici dimensiuni, vantul va avea intensificari si se pot semnala descarcari electrice frecvente.

Totodata, in intervalul 15:20-17:20, in judetele Teleorman, Giurgiu si sudul judetului Calarasi se vor semnala descarcari electrice frecvente, vantul va avea internsificari si va cadea grindina de mici dimensiuni.

223 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger