AcasăNewsAvertizare de polei, burnita si ceata! Se circula cu dificultate pe mai...

Avertizare de polei, burnita si ceata! Se circula cu dificultate pe mai multe drumuri nationale

Ziua de duminica pare sa se incheie la fel cum a inceput in mai multe zone din tara, mai exact cu ceata, precipitatii ce favorizeaza depunerea de polei (in conditii de scadere a temperaturilor), dar si cu burnita.

Cum pana la ora 20 in judete din zona Moldovei- Suceava, Neamt, Vaslui, Iasi si Botosani– se vor semnala astfel de fenomene meteo, specialistii Administratiei Nationale de Meteorologie au emis o atentionare nowcasting (valabila pentru un interval de maximum sase ore-n.r) COD GALBEN, avertizand asupra capriciilor vremii.

Va amintim, de asemenea, ca, potrivit Centrului Infotrafic al Politiei Romane, la ora 17.30, din cauza cetii dense, care determina scaderea vizibilitarii sub 100 de metri, izolat chiar si sub limita de 50 de metri, circulatia rutiera se desfasura cu dificultate, pe mai multe drumuri din judetul Suceava. Afectate de vremea rea sunt urmatoarele sectorare de drum: DN17, intre localitatile Suceava si Gura Humorului, DN2, intre localitatile Draguseni si Suceava, si DN2E, intre localitatile Falticeni si Gura Humorului.

Sursa foto: newsbv.ro

author avatar
Cristina Stefan
163 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger