AcasăNewsAvertizare de ploi pentru 9 judete

Avertizare de ploi pentru 9 judete

Instabilitatea atmosferica persista, motiv pentru care meteorologii au prelungit avertizarea de ploi. Noua judete se afla sub incidenta unui COD GALBEN de precipitatii abundente.

Judetele Vrancea, Buzau, Prahova, Dambovita, Arges, Valcea, Gorj, Mehedinti si Caras -Severin – intra din aceasta noapte, de la ora 23, sub incidenta unei avertizari de vreme instabila. Sunt anuntate precipitatii pe peste 15-20 l/mp in Oltenia, Muntenia si sudul Banatului, in timp ce in Muntii Banatului, in Carpatii Meridionali, dar si in zona Carpatilor de Curbura ploile vor fi si mai insemnate cantitativ. Sunt asteptate precipitatii de 25-40 l/mp.

Pe langa ploi, sunt anuntate si intensificari ale vantului, in special in zona de sud a tarii, unde se asteapta ca rafalele sa treaca de viteza de 50-60 km/h. Cu precizarea ca si in restul teritoriului sunt asteptate ploi, in special in a doua parte a zilei de vineri, reprezentantii Administratiei Nationale de Meteorologie informeaza ca avertizarea este valabila pana vineri seara, la ora 20.

Sursa foto: obiectiv.info

183 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger