AcasăNewsAvertizare de furtuna pentru Bucuresti si mai multe judete!

Avertizare de furtuna pentru Bucuresti si mai multe judete!

Meteorologii informeaza ca in Capitala si in mai multe judete din tara, in intervalul orar imediat urmator, cerul se va umple de nori, va ploua puternic si este posibil sa apara vijelii.

Dupa ce sambata dupa-amiaza furtuna abatuta asupra Bucurestiului a facut prapad in anumite cartiere, specialistii anunta din nou COD GALBEN de furtuna pentru zona Capitalei.

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o serie de atentionari nowcasting COD GALBEN, pentru Bucuresti si mai multe judete din tara. In intervalul 14.00-15.00, reprezentantii ANM se asteapta ca in centrul judetului ilfov, inclusiv in Capitala, sa ploua (cantitatile de apa pot depasi 15..20 l/mp), sa cada grindina de dimensiuni mici si medii, dar si sa se produca descarcari electrice frecvente. Mai mult, meteorologii informeaza ca vantul va avea intensificari ce pot ajunge sa aiba aspect de vijelie, fiind posibil ca rafalele sa atinga 50-60 km/h.

De asemenea, vizate de atentionari nowcasting COD GALBEN, in acelasi interval de timp, sunt zona de sud-vest a judetului Giurgiu (localitatile Singureni, Baneasa, Oinacu, Giurgiu, Gogosari, Toporu, Ghimpati), precum si centrul judetului Caras severin, nordul judetului Hunedoara si estul judetului Arad. Pentru aceste zone, meteorologii au anuntat ca se vor semnala intensificari ale vantului, care se pot transforma in vijelii, dar si ca va ploua insemnat cantitativ. Precipitatiile pot fi insotite si de grindina, dar si de descarcari electrice.

Totodata, pana la 15.20, partea centrala si zona montana a judetului Neamt, incluzand orasul Piatra Neamt, precum si vestul judetelor Suceava si Bacau sunt sub incidenta unei atentionari nowcasting COD GALBEN de vreme severa.

301 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger