AcasăNewsAvertizare actualizata. CODUL GALBEN de ninsori si vant acopera, mai nou, 17...

Avertizare actualizata. CODUL GALBEN de ninsori si vant acopera, mai nou, 17 judete

Vremea, 30 noiembrie. S-a emis COD GALBEN de ninsori! Și Capitala se află sub avertizare!

Vremea continua sa fie rece pentru aceasta perioada, iar la munte ninsorile isi vor face simtita prezenta si in prima parte a acestei saptamani, in conditiile in care astfel de precipitatii, specifice sezonului de iarna, s-au semnalat si pe parcursul week-end-ului abia incheiat.

Avand in vedere faptul ca prognoza s-a modificat, meteorologii au emis o actualizare la avertizarea facuta publica recent. Codul galben vizeaza- partial sau in intregime- nu mai putin de 17 judete, situate atat in nordul, cat si in centrul Romaniei.

Mai nou, specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie mentioneaza faptul ca de luni, de la ora 11, si pana in dimineata primei zile din noiembrie, catre ora 10, va continua sa ninga in zona montana, indeosebi in zona Orientalilor si a Meridionalilor. Si ca vantul va sufla cu putere, ceea ce inseamna intensificari de peste 60 km/h, care viscolesc ninsoarea.

Totodata, trebuie avut in vedere faptul ca astfel de precipitatii, specifice iernii, vor aparea, in cursul noptii urmatoare, de luni spre marti, si in nordul Moldovei, precum si in estul Transilvaniei.

sursa foto: meteoromania.ro
author avatar
Cristina Stefan
187 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger