AcasăNewsAvertisment de la Fisc referitoare la false popriri pe conturi

Avertisment de la Fisc referitoare la false popriri pe conturi

Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) atentioneaza contribuabilii sa fie mai atenti cand primesc adrese referitoare la popriri instituite pe conturi, deoarece, in ultima vreme au aparut  informari false in acest domeniu.

ANAF cere verificarea autenticitatii adreselor de infiintare a popririlor

Directia Generala a Finantelor Publice a municipiului Bucuresti a primit recent numeroase sesizari cu privire la instituirea unor popriri asupra disponibilitatilor banesti pe care anumite societati le au in conturile deschise la unitatile bancare. Din verificarile efectuate a rezultat ca aceste adrese de infiintare a popririlor nu respecta modelul stabilit prin ordine ale Ministerului Finantelor Publice si ale ANAF.

Precizari

Aceste adrese au urmatoarele elemente comune:

–           sunt aferente dosarului de executare M4457811;

–           numarul documentului (adresa de infiintare a popririi) este 3449/10.06.2013;

–           beneficiarul sumelor rezultate prin poprire este Trezoreria Sector 1.

„Ii atentionam pe cei care se regasesc in situatia descrisa (atat societati comerciale, cat si unitati bancare) sa solicite, in regim de urgenta, verificarea autenticitatii adreselor de infiintare a popririlor asupra disponibilitatilor banesti, in vederea respectarii procedurilor prevazute de Codul fiscal”, au avertizat reprezentantii ANAF, care au informat in acest sens si Asociatia Romana a Bancilor.

author avatar
Arpad Dobre
387 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger