AcasăNewsAverse si descarcari electrice. Cod galben pentru sase judete!

Averse si descarcari electrice. Cod galben pentru sase judete!

Dimineata de marti incepe cu ploi si descarcari electrice pe arii extinse, in sase judete din tara. Precipitatiile vor fi destul de insemnate, iar in unele zone sunt posibile si caderi de grindina.

 

Prin intermediul unei atentionari nowcasting (cu efect imediat-n.r.) de vreme severa, reprezentantii Administratiei Nationale de Meteorologie precizeaza ca, cel putin pana la ora 10, in vestul si nordul judetului Hunedoara, precum si in centrul si zona estica a judetului Timis, dar si in regiunile nordica si estica a judetului Arad vor cadea averse de peste 25 l/mp, insotite de fulgere.

Prognoza pe termen scurt anunta ca in jumatatea vestica a judetului Dolj, in judetul Mehedinti, inclusiv municipiul Drobeta Turnu Severin, precum si in judetul Gorj, inclusiv municipiul Targu Jiu, vor cadea averse de peste 20-25 l/mp, insotite de descarcari electrice frecvente si posibile caderi de grindina. De asemenea, meteorologii informeaza, prin intermediul unei alte atentionari nowcasting Cod galben ca, pana la ora 11, este probabil sa apara si intensificari de scurta durata ale vantului.

Sursa foto: citynews.ro

220 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger