AcasăNewsAVENTURI ca-n filme pentru şoferii care se întorceau de la munte, pe...

AVENTURI ca-n filme pentru şoferii care se întorceau de la munte, pe DN1: martori la o urmărire, cu un bărbat împuşcat de poliţişti (VIDEO)

crima-politia-botosani Crima ŞOCANTĂ într-un sat din Buzău: trei copii, de 9, 10 respectiv 15 ani, suspecţi că au UCIS un bătrân de 81 ani

Circulaţie îngreunată, duminică după-amiază, pe DN1, de o urmărire ca-n filme. De parcă nu era de-ajuns calvarul cozilor create de maşinile care se întorceau de la munte spre Bucureşti, un eveniment cu poliţişti, un fugar şi împuşcături a pus capac la toate.

Un şofer a fost împuşcat în picior, duminică, după ce a refuzat să oprească la semnalele unui echipaj de poliţie din Sectorul 1 al Capitalei.

Bărbatul îşi agresase un unchi

Anchetatorii susţin că bărbatul și-a agresat unchiul, care avea un ordin de protecție împotriva sa. Acesta ar fi fost și motivul pentru care a refuzat să oprească la semnalul polițiștilor.

În cele din urmă, după un foc de avertisment şi unul tras la nivelul membrelor inferioare ale bărbatului, fugarul a fost reţinut. Împotriva acestuia era emis un ordin de protecţie pe care îl încălcase cu puţin timp înainte de incident. Bărbatul şi-ar fi agresat fizic unchiul, iar pentru faptele sale va da explicaţii la Secţia 2 de Poliţie din Capitală.

Inculpatul, dus la Spitalul Militar Central

O ambulanță a fost chemată, iar bărbatul a fost transportat la spital. Conform informațiilor de la acest moment, bărbatul a fost rănit la picioare. Şoferul recalcitrant a fost dus la Spitalul Militar Central.

Verificările continuă pentru a stabili motivul care l-a determinat pe şofer că nu oprească la semnalul regulamentar al polițiștilor. Din cauza incidentului, în aceste momente se circulă cu dificultate pe DN1.

author avatar
Andrei Ștefan
683 afisari

2 COMENTARII

  1. ZIARE.COM UN SITE CE AMENINTA CITITORII , INJURA SI CENZUREAZA

    FARA COMPLICITATEA UNOR COTIDIANE PUPINCORISTE SI A PARTICIPARII UNEI PARTI DIN MASS MEDIA CORUPTE SA LINGA VARTOS IN CUR, ACESTI INCOMPETENTI SI INCULTI POATE NU AR FI AJUNS LA GUVERNARE .
    ZIARE.COM ESTE SITEUL EXCREMENTELOR SI BAT TOATE RECORDURILE LINSULUI IN CUR , MAI RAU CA PE TIMPUL LUI CEAUSESCU
    DE UNDE AU APARUT ACESTE JEGURI , ZIARE.COM

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger