AcasăNewsAvea toată viaţa înainte, dar dependenţa de păcănele l-a distrus. La 16...

Avea toată viaţa înainte, dar dependenţa de păcănele l-a distrus. La 16 ani, a murit decapitat de tren!

tren

Adelin, un adolescent de 16 ani, din Teleorman, a murit decapitat de tren. Tragedia s-a produs în apropiere de gara Alexandria Nord și, potrivit unor surse, tânărul și-ar fi pus capăt zilelor din cauza unor datorii la jocurile de noroc.

A așteptat trenul R 9372 şi s-a aruncat în faţa lui.

Garnitura l-a decapitat

Odată ajuns lângă halta Alexandria Nord, băiatul din Nanov a recurs la gestul sinucigaș. Adelin, care ar fi împlinit 17 ani peste doar câteva zile, nu a avut nicio șansă de supraviețure.

Mecanicul trenului l-ar fi văzut prea târziu pe adolescent și nu a mai putut evita impactul. Tânărul și-ar fi pus capăt zilelor din cauza unor datorii strânse la jocurile de noroc.

Drama lui Adelin vine la doar o zi, după ce un alt tânăr din Vâlcea a decis să-și dea foc în fata unei agenții de pariuri, după ce pierduse 3.000 de lei la jocurile de noroc. Oamenii legii au deschis o anchetă în acest caz.

author avatar
Andrei Ștefan
573 afisari

15 COMENTARII

  1. daca se inchid pacanele
    multi vor intra in sevreaj…..

    -avem o idee:
    sa-si ia tastaturi si sa scrie commentarii!!!!!!

  2. AM VAZUT ASTA PRIN ANII80….LA CAZINOUL DIN CONSTANTA SE ARUNCAU PE GEAM …..DAR ERAU ADULTI//COPII SUB18ANI NU AU VOIE LA JOCURI

    CHESTIA E CLARA100%……FARA DROGURI JOCURI DE NOROC,ARME SI TELEFOANE IN SCOLI….DUPA18 ANI ESTI MAJOR MAI DEVREME NU

  3. „Mecanicul trenului l-ar fi văzut prea târziu pe adolescent și nu a mai putut evita impactul.”
    Da ma, mecanicul nemernic putea sa ia de volan stanga, dreapta, sa traga si frana de mana pentru a-l salva pe decopitat.
    P.S. Pe vremea lui Ceau, trenurile nici macar nu incercau sa puna frana in cazuri din astea. Singurele obligatii ale mecanicului erau sa avertizeze sonor viitoarea victima si sa anunte prin statie sau la prima oprire evenimentul.

  4. Dupa logica autorului mcanicul e de vina ca ala era dependent de pacanele.Profesorii,vreti bani ,veniti la National sa vedeti ce ati produs.

  5. Pai asta naste grevistii.
    Ei vor bani. Dai bani functie de performante spirituale si intelectuale dar si de performante olimpice. Eu nu vad decat niste copii in fata scolii ce isi da foc in nepasarea profilor fara sa inteleaga nici ei si nici ei ca o pacanea are o rata de castig de 2% prin algoritm de cod si ca restu intra in buzunarul tiribombi.
    Jucati si voi la pariu sau la loto nu la pacanea.

  6. 2
    Ce cauta un copil de 16 ani la pacanea?
    ln casino nu ai voie daca nu ai peste 21 de ani te da afara paznicul la fel si in bar sau in sala de jocuri din balciuri.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger