AcasăNewsAvantajele unor porti metalice culisante fata de cele "clasice"

Avantajele unor porti metalice culisante fata de cele „clasice”

In Dictionarul Explicativ al Limbii Romane, verbul „a culisa” este definit drept „a pune in miscare, de obicei alternativa, o piesa mobila de-a lungul unui canal facut intr-o bara dreapta sau curba”. Prin urmare, portile metalice culisante sunt cele care se deplaseaza lateral, pe role, de-a lungul unei sine. In oferta unui furnizor profesionist din domeniu, cu o experienta indelungata si respect pentru toate preferintele si optiunile clientilor sai, exista, pe langa modele batante, WPC, telescopice etc., si unele care culiseaza. Citind articolul in continuare, vei afla de ce sa le alegi pe acestea din urma.

  1. Mod de deschidere eficient. In primul rand, modul in care se deschid respectivele porti metalice culisante este unul eficient, intrucat traseul lor nu implica deplasarea unor alte obiecte situate pe traiectorie. Prin comparatie, o poarta batanta acopera o suprafata mult mai mare in momentul in care se deschide si se inchide, drumul sau descriind un sector de cerc in loc de o linie dreapta. Astfel, spre exemplu, o masina parcata in spatele portii culisante nu trebuie mutata pentru ca o alta masina sa poata intra sau iesi din curtea cu pricina, cum s-ar intampla in cazul unei cai de acces dotate cu usa batanta;
  1. Functionarea lor nu depinde de conditiile meteo. In al doilea rand, un alt atu al unor porti metalice culisante este faptul ca functionarea lor nu depinde in foarte mare masura de conditiile meteo. Cu alte cuvinte, depunerea zapezii sau a ghetii nu implica actiuni imediate de deszapezire, ca in cazul portilor batante, a caror deplasare ar fi ingreunata sau chiar imposibila in prezenta unui strat de zapada ori gheata. Din acest punct de vedere, modelele culisante pot fi considerate mai eficiente si mai fiabile in utilizare;
  1. Efort mai mic de manevrare. Tot la capitolul „eficienta si fiabilitate” intra si faptul ca portile metalice culisante sunt mult mai usor de manevrat decat alte modele, iar, in cazul in care sunt automatizate, efortul este chiar unul minimal.

Bineinteles, alte beneficii ale unor porti metalice culisante decurg din facilitatile oferite de catre furnizor. Spre exemplu, Virtuoso, brand cu o experienta de peste 25 de ani pe piata, comercializeaza modele din aluminiu, provenite de la producatori internationali, de o calitate, fiabilitate si durabilitate exceptionala. Design-ul lor este original si modern (modele tip armura, jaluzea, cu insertii de LED sau geam, traforate – cu diverse ornamente etc.), iar garantia care insoteste produsele este si ea una de lunga durata.

Aceste porti au preturi inegalabile, beneficiaza inclusiv de reduceri masive si vin insotite, pe langa transport gratuit la comenzi de peste 1.000 de lei, si de instructiuni detaliate privind montajul. Ele pot fi comandate fie online/telefonic, fie direct din showroom-urile/depozitele Virtuoso din orasele mari ale tarii (Bucuresti, Focsani, Vaslui, Arad, Bacau, Suceava, Constanta, Brasov, Iasi, Craiova, Cluj, Timisoara, chiar si Chisinau – Republica Moldova). Prin urmare, realizand o astfel de achizitie, te asiguri ca faci o investitie rentabila, atat pe termen scurt, cat si pe termen lung, care va completa in mod ideal proprietatea ta, fie ca vorbim despre o locuinta, un sediu de birou sau un teren.

author avatar
Ziarul National
Aceasta sectiune stabileste termenii legali si conditiile in care puteti utiliza site-ul
644 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger