AcasăNewsAutoutilitara ticsita cu sute de mii de tigari, gasita pe Centura Capitalei

Autoutilitara ticsita cu sute de mii de tigari, gasita pe Centura Capitalei

Un control in trafic a scos la iveala o adevarata tutungerie pe roti. Cel putin asta au gasit oamenii legii, seara trecuta, intr-o autoutilitara pe care au tras-o pe dreapta chiar pe Centura Capitalei.

Despre barbatul aflat la volan, oamenii legii au stabilit ca ar fi avut in plan sa ajunga in Bucuresti, pana sa fie oprit de politie la Mogosoaia.

Mai exact, autovehicul condus de un tanar in varsta de 30 de ani, din Republica Moldova, ascundea, spun politistii de la IPJ Ilfov, atat in peretii dubli ai masinii, cat si in podea, nu mai putin de 800 de mii de tigarete de contrabanda, respectiv echivalentul a 40 de mii de pachete de tigari, care ar fi urmat sa fie aduse in Capitala, la vanzare.

Odata facuta descoperirea, oamenii legii au ajuns la concluzia ca aveau de a face cu tigari de contrabanda, drept urmare le-au confiscat. Mai mult, de vreme ce au aflat, la verificarea datelor soferului, ca acesta conducea si fara drept, avand permisul suspendat, au dispus, pe langa intocmirea unui dosar de cercetare penala pentru contrabanda, adaugarea unor acuzatii noi, si anume, „conducere a unui autovehicul  pe drumurile publice, avand dreptul de  a conduce suspendat”, dupa cum precizeaza intr-un comunicat al institutiei.

author avatar
Cristina Stefan
142 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger