AcasăNewsAutoturismul care „de la distanță ar putea fi confundat ușor cu o...

Autoturismul care „de la distanță ar putea fi confundat ușor cu o Dacia 1300”, în vizită la RAR – FOTO

sursa foto: Facebook/Registrul Auto Român Oficial

Inspectorii de la Registrul Auto Român (RAR) au avut în fața ochilor o mașină deosebită. Un autoturism vechi și rar, care „duce” la prima impresie cu o Dacia 1300.

Mașina roșie „ca focul” este un Renault 12 Sinpar, fabricat în urmă cu aproape cinci decenii. Și a venit „în vizită” la RAR Vrancea, pentru eliberarea cărții de identitate a vehiculului (CIV).

Fabricată într-un număr limitat

sursa foto: Facebook/Registrul Auto Român Oficial

Autoturismul de colecție are o manetă suplimentară lângă schimbătorul de viteze.
„De la distanță ar putea fi confundat ușor cu o Dacia 1300, dar maneta suplimentară de lângă schimbătorul de viteze și inscripția “4×4” spulberă iluzia optică: în fotografii este un Renault 12 Sinpar, fabricat în 1974.

Dacă versiunea break a avut rezultate notabile în Raliul Côte d’Ivoire – Côte d’Azur, versiunea berlină a fost extrem de puțin cunoscută și fabricată într-un număr limitat, iar unul dintre exemplare a fost cumpărat din Elveția de un român și adus la RAR Vrancea pentru eliberarea CIV”, au transmis, vineri, reprezentanții RAR, prin intermediul unei postări pe Facebook, mesajul fiind însoțit de câteva poze.

sursa foto: Facebook/Registrul Auto Român Oficial

Totodată, a mai fost aflat un amănunt inedit. „Vânzătorul susține că automobilul nu a mai fost folosit de aproape 40 de ani, dar își amintește că vecinii săi se mirau cum poate urca dealurile din localitate fără probleme, fără a ști ce se află sub caroseria mașinii”, au mai anunțat cei de la RAR.

author avatar
Andrei Coman
776 afisari

5 COMENTARII

  1. GENIALA SI IDEASA PUI TRACTIUNE 4×4 PE UN KAKAT PENAL DE MOTOR DE1,4LITRI….DE AIA NU LE-A CUMPARAT NIMENI CA LUA FOC MOTORUL…

    • AM URAT TOMBEROANELE ASTEA DIN ZIUA CAND LE-AM VAZUT…TOATE FIRMELE DIN OCCIDENT FACEAU MOTOARE CU INJECTIE ELECTRONICA…MAI PUTIN DOBITOKEN…CARE FRECAU CARBURATORUL…SI SURUBAREAU NONSTOP LA APRINDERE…AVANS…DIRECTIE….FRANE….GEAMURI….USI…..FARURI….NIMIC NU E BUN LA MASINA ASTA..

      • PRIN 1950 FORD SI B M W AU FOST PRIMII CARE AU INTRODUS INJECTIA ELECTRONICA LA MOTORUL CU BENZINA…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger