AcasăNewsAutostrada Soarelui, cel mai mare teren de golf

Autostrada Soarelui, cel mai mare teren de golf

Drumul spre mare incepe cu 26 de kilometri de gropi

Deshiderea sezonului estival este pe ultima suta de metri, dar drumul spre mare porneste cu 26 de kilometri de gropi, in timp ce sefii companiei de drumuri anunta ca vor face reparatii taman la toamna.

Drumul spre mare incepe cu 26 de kilometri de gropi

Autostrada A2 Bucuresti-Constanta are aceleasi probleme: mai mult de 10 la suta din lungimea sa inseamna crater dupa crater la imbinarea placilor de beton, politistii au avertizat deja ca circulatia pe prima banda intre Bucuresti si Fundulea trebuie inchisa din cauza riscurilor de accidente, desi pentru plombarea gropilor au fost cheltuiti anul acesta aproape 116.000 de lei. „Este un fel de munca a lui Sisif. Noi asfaltam, dar la un momet dat asfaltul se desprinde de pe beton, pentru ca betonul nu numai ca nu tine asfaltul, dar se si exfoliaza impreuna cu betonul pus deasupra” (Alin Serbanescu, purtator de cuvant al CNAIR). Nasol, dar ce vina au soferii ca  tronsonul soselei –  dezastru a fost construit din dale de beton ? Cum se face ca ne laudam cu cele mai mari proiecte de autostrazi din Europa, dar nu avem niciuna gata de la cap la coada ? Ca de obicei, va incepe o noua “repriza” de carpeli, la cateva zile inainte de mini-vacanta de 1 Mai, cand se asteapta la un trafic de 20- 30 de mii de masini pe zi. Cat despre “reparatiile capitale” , am ajuns la al treilea an la rand de promisiuni, directorii de la Drumuri anunta ca se vor face, tot  in trei ani, insa din septembrie, extra-sezon adica, o cheltuiala de 15 milioane de euro.

Cat costa mini-vacanta de 1Mai

Pentru trei nopti  pe litoralul romanesc, turistii platesc, in medie, 477 de lei pentru cazare. Cele mai scumpe pachete au costat 2.024 de lei pentru o camera si au fost cumparate la un hotel de 5 stele din Mamaia, iar cele mai ieftine, la un hotel de 3 stele din Jupiter, cu 279 de lei pe camera. Rezervarile pentru 1 Mai au inceput imediat dupa Revelion, dar perioada de varf a fost in inceputul  lunii aprilie. Pe ultima suta de metri au fost lansate si oferte last minute, astfel ca un sejur de 3 nopti cu mic dejun, la un hotel de 3 stele din Mamaia, poate fi cumparat cu 375 lei camera”, a declarat Stefan Necula, director  Litoralulromanesc.ro. Cele mai cautate statiuni in acest an sunt Mamaia, Mamaia Nord, Vama Veche si Eforie

author avatar
Bogdan Borcea
209 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger