AcasăNewsAutostrada Sebeş-Turda. Cuc către constructor: „Gata cu bătaia de joc!” (VIDEO)

Autostrada Sebeş-Turda. Cuc către constructor: „Gata cu bătaia de joc!” (VIDEO)

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a dat joi un nou termen companiei Aktor, constructorul lotului 2 al Autostrăzii Sebeş-Turda.

Sursa foto Facebook

 Aflat în inspectarea  şantierului pentru autostrada Sebeş-Turda, unde sunt în lucru două loturi în lungime de circa 41 de kilometri, Răzvan Cuc a dat termen până la sfârşitul acestei luni pentru ca firma greacă Aktor să schimbe ritmul lucrărilor. De asemenea, a condiţionat-o să angajeze subcontractanţi români, dacă nu reuşeşte să îmbunătăţească situaţia din teren.

„Eu cred că a trecut partea cu bătaia de joc vizavi de români şi de ceea ce înseamnă statul român. Cred că aţi confundat lucrarea la autostradă cu lucrarea la un drum naţional. Eu v-am spus vouă să vă mobilizaţi, văd că nu v-aţi mobilizat. Aveţi două săptămâni să vă duceţi în piaţă să căutaţi antreprenori serioşi cu care să încheiaţi contracte, pe care le declaraţi la CNAIR, ca să poată plăti subcontractanţii, ca să vă finalizaţi lucrarea până la sfârşitul anului. Dacă nu văd actele făcute cu subcontractori români până la sfârşitul lunii iunie, vă reziliez contractul”, a tunat ministrul către constructorul grec, pe şantierul lotului 2, în judeţul Alba.

author avatar
Filip-Mihael Bodoc
254 afisari
Zenville

Ultimele știri

Chirica și Alexe, întâmpinați de protestatari la deschiderea terminalului T4 al Aeroportului Iași – FOTO

În ziua în care are loc deschiderea noul terminal T4 al Aeroportului Iași, doi lideri locali s-au trezit cu o primire la care, cel...

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...
proger