AcasăNewsAutostrada Deva-Lugoj va fi deviata din cauza unui CIMITIR ilegal

Autostrada Deva-Lugoj va fi deviata din cauza unui CIMITIR ilegal

Un lot din tronsonul de autostrada Deva-Lugoj va fi deviat dupa ce constructorul a descoperit un cimitir care functiona ilegal si care, in acte, figura drept pasune.

Conducerea Ministerului Transporturilor a anuntat ca a sesizat Parchetul General in privinta cimitirulului descoperit de constructor pe traseul autostrazii.

Pentru a rezolva situatia, este necesar acum o Hotarare de Guvern care sa abata traseul autostrazii din zona cimitirului.

“In documente, asa spunea domnul director Neaga (Narcis Neaga, directorul CNADNR, n.r.), acolo unde se afla acest cimitir fara autorizatie, figura pasune cand a fost expropriata. Noi am sesizat organele in drept. Mai departe ne facem treaba, abatem putin autostrada si o continuam. Deci lucrurile sunt bune”, a spus Dan Sova.

De asemenea, ministrul Transporturilor, Dan Sova, a anuntat ca Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale intentioneaza sa inaugureze in acest an lotul 2 Timisoara – Lugoj, lotul 3 Orastie – Sibiu, dar si o portiune de 6,5 kilometri a autostrazii Bucuresti – Ploiesti.

Sursa: digi24.ro

author avatar
Alina Costache
255 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger