AcasăNewsAutorul videoclipului "The day we die" a murit in Marea Britanie

Autorul videoclipului „The day we die” a murit in Marea Britanie

Tudor Golu (foto) si Liviu Zaharescu au pierdut lupta cu moartea

Aproape ca nu mai e zi in care sa nu existe un deces printre cei care au participat la concertul trupei Goodbye to Gravity din clubul Colectiv, bilantul tragediei ajungand, ieri, la 48 de morti. Printre victimele care au pierdut lupta cu moartea in ultimele zile se numara artisti, jurnalisti si studenti straini. Ultima persoana care si-a pierdut viata este Tudor Golu, autorul videoclipului pentru piesa „The Day We Die”.

Tudor Golu (foto) si Liviu Zaharescu au pierdut lupta cu moartea

Tudor Golu era chitaristul formatiei Axial Lead, artist grafic, animator 2D si 3D si cel care a facut videoclipul melodiei „The day we die”, al trupei Goodbye to Gravity. In varsta de 28 de ani,  Tudor a fost transferat duminica seara intr-un spital din Birmingham, Marea Britanie. Ieri, chitaristul a decedat, din cauza arsurilor care i-au cuprins o mare suprafata din corp si a arsurilor de cai respiratorii.

Liviu Zaharescu

In acelasi incendiu, au mai fost raniti alti doi membri ai trupei Axial Lead, solistul Damian Radu si chitaristul Christian Alban Popescu, starea lor fiind acum stabila. O alta victima a tragediei de la Colectiv este si Liviu Zahareascu, acesta decedand luni seara. Era din Brasov si lucra ca fotograf pentru o publicatie online de muzica rock.

author avatar
Andrei Coman
299 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger